vidachu-pasportiv-rf-u-melitopoli-poki-ne-realizuvali-pratsivniki-tsnapu-vidmovilisya-spivpratsyuvati-z-vorogom-fedorov

Видачу паспортів рф у Мелітополі поки не реалізували: працівники ЦНАПу відмовилися співпрацювати з ворогом – Федоров

 • 168477 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Минулого тижня рашисти розпочали підготовку до видачі паспортів в Мелітополі Запорізької області. План досі не реалізували, тому що працівники ЦНАПу відмовилися співпрацювати з окупаційною владою. Про це на брифінгу повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

"Був виданий якийсь наказ путіним про особливості роздачі паспортів в Херсоніській та Запорізькій областях і вони почали підготовку. Телефонували нашим співробітникам ЦНАПу, агітували їх вийти на роботу, але цього не сталося. Тому сьогодні не вдалося запустити процес видачі паспортів, бо ніхто не хоче співпрацювати з окупантами і ставати колаборантом. Крім того, наші жителі не будуть охоче приймати ці "папірці", навіть якщо їх буде примушувати це робити російський окупант", – зазначив Федоров.

Додамо

Також, зі слів Федорова, окупанти почали активно продавати мобільні сім-карти російських операторів. Деякі місцеві жителі купують їх, адже не раз потрапляли в ситуації, коли не було зв’язку та можливості комунікувати із зовнішнім світом.

Нагадаємо

Сьогодні у Мелітополі прогримів вибух. Як повідомив міський голова Іван Федоров, наразі є дві версії того, що сталося в місті. Перша – рашисти проводять зачистку колаборантів, друга – спротив громадянського суспільства.

Українські Національні Новини

Суспільство