vidbulas-persha-repetitsiya-paradu-do-30-richchya-nezalezhnosti-zyavilis-foto

Відбулась перша репетиція параду до 30-річчя Незалежності: з'явились фото

 • 44716 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. У столиці на злітній смузі ДП “Антонов” відбулася перша підготовка до ювілейного параду до Дня незалежності України. Про це УНН повідомили у Національній гвардії України.

Деталі

3 серпня, у столиці пройшла перша репетиція парадних розрахунків до параду військ з нагоди 30 річниці Дня Незалежності України. Національна гвардія України повідомила, що на злітну смугу ДП “Антонов” з’їхалися тисячі військовослужбовців та співробітників силових структур.

Цитата

“Пішу колону зведених парадних розрахунків Національної гвардії представлятимуть одразу 4 “коробки”: військовослужбовці спеціального навчально-тренувального батальйону “Почесна Варта”, кінологічний підрозділ зі службовими собаками, курсанти Національної академії та зведений оркестр Національної гвардії України”, - сказано у повідомленні.

Додамо

Планується, що цього року парадні розрахунки пройдуть Хрещатиком новим стройовим кроком. Основною відмінністю від торічного параду є те, що тепер ногу під час руху потрібно підіймати на 10-15 см.

Нагадаємо

В день святкування 30-ї річниці Незалежності України вперше заплановано провести три основні урочисті заходи, до проведення яких залучено більше 5 тисяч особового складу, та 400 одиниць озброєння та техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство