vidbulosya-zherebkuvannya-matchu-kubka-federatsiy-mizh-ukrayinoyu-ta-avstraliyeyu

Відбулося жеребкування матчу Кубка Федерацій між Україною та Австралією

 • 8808 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Відбулося жеребкування матчу першого раунду змагань у Другій Світовій групі Кубка Федерації між збірними Австралії та України, повідомляє УНН з посиланням на Тенісний портал України.

10-го лютого об 11 ранку за місцевим часом (2 години ночі за київським часом) поєдинок відкриють Ешлі Барті і Людмила Кіченок, потім на корт вийдуть Дар'я Гаврилова та Марта Костюк.

Наступного змагального дня (11-те лютого) порядок матчів буде наступним (початок також об 11:00 за місцевим часом):

Ешлі Барті (Австралія) - Марта Костюк (Україна);

Дар'я Гаврилова (Австралія) - Людмила Кіченок (Україна);

Барті/Дельаква (Австралія) - Н.Кіченок/Лопатецька (Україна).

"Ми не обговорювали з дівчатами, кому краще починати в суботу. Але розуміємо, що виходити на корт першою - більш хвилююче. Тому, добре, що першою матч зіграє Людмила Кіченок, вона все-таки стільки років в команді, їй простіше буде справитися з хвилюванням. На мою думку грати виїзні матчі трішечки легше. Тому сподіваюся, що ми зможемо підготуватися. Сьогодні будемо обговорювати стратегію на матч. Тому, хто першим вийде на корт особливої ролі не грає", - заявив капітан збірної України Михайло Філіма.

Примітно, що у другий день капітани обох команд мають права зробити заміни.

Крім того додамо, команда, яка виграє матчеву дуель у квітні поведе боротьбу за місце в Першій Світовій групі, а національна команда, яка поступиться - у квітні побореться за виживання у Другій Світовій.

Українські Національні Новини

Спорт