video-kadirova-schodo-vikradennya-ditey-yikh-mogli-vzyati-v-zaruchniki-mvs

Відео Кадирова щодо викрадення дітей: їх могли взяти в заручники – МВС

 • 179199 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Кадирівці могли захопити українських дітей для того, щоб взяти їх в заручники та шантажувати ними Україну і світ. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Однією з резонансних подій дня стало відео керівника Чечні Рамзана Кадирова, який нібито знаходиться на території України. На відео говориться, що представники його гвардії підійшли до дитячого будинку і в цьому дитячому будинку дітей не знайшлося. Ми можемо припустити з великою долею ймовірності, про те, що насправді однією із цілей кадирівців, й очевидно, що це був дитячий будинок у Ворзелі, ми можемо припустити, однією з цілей було захоплення дітей в заручники й потім можливий шантаж України та світу, розповідями про те, як вони утримують чи щось гірше”, - розповів Денисенко.

Деталі

За його словами, дітей вдалося евакуювати раніше, і їх в приміщенні не було.

Доповнення

13 березня радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко оприлюднив відео на якому Кадиров обговорював зі своїм спецназом викрадення українських дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадиров сказав, що знаходиться під Києвом та запропонував українцям здатися

Українські Національні Новини

Кримінал та НП