vidkrili-pritsilniy-vogon-z-avtomativ-na-khersonschini-rashisti-vbili-batka-ta-sina-malenka-divchinka-znakhoditsya-v-likarni

Відкрили прицільний вогонь з автоматів: на Херсонщині рашисти вбили батька та сина, 5-річна донька знаходиться в лікарні

 • 355578 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Окупанти на одному з ворожих блок-постів відкрили вогонь по місцевих мешканців Херсонщини. Батько та син загинули, а маленька дівчинка дістала поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, інформує УНН.

Цитата

«Вчора ввечері чоловік віз на власному авто сина та доньку з Олешок до села Саги. На одному із російських блок-постів окупанти відкрили вогонь по автівці з дітьми», - йдеться у повідомленні.

Деталі

За його інформацією, 14-річний хлопець загинув на місці, а його 37-річний батько помер на операційному столі. Вижила тільки 5-річна донечка, їй довелося ампутувати палець кисті.

Янушевич зазначив, що російські пропагандисти вже встигли звинуватити в цьому злочині «українську ДРГ».

«Але всім зрозуміло, що вогонь відкрили росіяни. Саме російські загарбники вбили невинних людей, залишивши маленьку дівчинку без батька та братика», - підкреслив він.

Доповнення

24 жовтня через обстріли російських окупантів в Україні загинуло 10 осіб, ще 10 дістали поранення. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП