vidnovleno-zaliznichne-spoluchennya-v-irpin-pribula-persha-elektrichka

Відновлено залізничне сполучення: в Ірпінь прибула перша електричка

 • 126728 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. На залізничний вокзал Ірпеня сьогодні прибула перша електричка після закінчення бойових дій. Про це повідомив мера міста Олександра Маркушина, передає УНН.

Цитата

«Маємо залізничне сполучення! Сьогодні вперше за кілька тижнів на ірпінський залізничний вокзал прибула електричка», - написав Маркушин.

Деталі

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко зазначив, що в умовах війни відновлення сполучення між містами - це стратегічне завдання номер один.

Тимошенко нагадав, що востаннє потяг рушив цими коліями під час евакуації мешканців Київщини.

«Тоді ж ворожа артилерія здійснила обстріл. Кілька пустих пасажирських вагонів зійшли з рейок. Менше ніж за місяць залізничники Львівського містобудівельного загону, а також фахівці Державної спецслужби транспорту, відбудували залізничний міст в Ірпені!», - написав Тимошенко.

Він повідомив, що попереду відкриття залізничного сполучення з Бучею, Ворзелем, Бородянкою та іншими населеними пунктами Київщини. Маршрутом курсуватимуть поїзди Kyiv City Express.

Нагадаємо

5 березня російські окупанти пошкодили колію у напрямку Ірпеня на Київщині, евакуювати людей тепер доведеться автобусами.

Українські Національні Новини

Суспільство