vidpovid-internet-trolyu-pivovarnya-nazvala-pivo-tsitatoyu-z-netsenzurnogo-lista-kliyenta

Відповідь інтернет-тролю: пивоварня назвала пиво цитатою з нецензурного листа клієнта

 • 21538 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Пивоварня з Вірджинії Beale's завдала удару у відповідь онлайн-тролю, випустивши пиво, назване злісної цитатою з образливого листа, надісланого їм одним з клієнтів. Про це пише Thedrinksbusiness.com, повідомляє УНН.

Деталі

Після того, як американська пивоварня нагадала своїм клієнтам про те, що в зв'язку з пандемією слід носити маски в їхньому закладі, вони отримали шквал образливих коментарів і листів від інтернет-тролів. У відповідь на них пивоварня випустила пиво в банках, на яких опубліковані ці злісні коментарі. Більш того - пиво названо образливою цитатою в бік менеджера пивоварні з одного з листів: "Ваш менеджер - стерва" ("Your manager is b ****"). Назву розміщено прямо під фотографією усміхненої менеджерки пивоварні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому споживач вибирає оригінальну форму пляшки: експерт розкрив секрети психології цінителів алкоголю 

Повний текст повідомлення інтернет-троля говорить, що "пиво закладу на смак, як гарячий апельсиновий сік", і в повному обсязі опубліковано на зворотному боці банки.

Віце-президент Beale's Емілі Санфрателла пояснила, що пивоварня таким чином вирішила "дати відсіч" інтернет-тролям, яких вистачає і в реальному житті.

Доповнення

Відзначимо, що в усьому світі алкогольні виробники часто використовують упаковку для своїх напоїв з певними цілями, надаючи їм незвичайну форму. Робиться це не тільки з метою залучення уваги споживача, але і для того, щоб формою підкреслити суть напою. Наприклад, на українському ринку міцного алкоголю недавно з'явився коньяк в незвичайній пляшці у формі коньячного бокала. Виробник зазначає, що така форма пляшки обрана з метою підкреслити суть їх коньяку LIONEL. 

А Каліфорнійський винзавод випустив нове вино для екстремалів в алюмінієвих пляшках, що не розіб'ються при будь-яких умовах і можуть нескінченно перероблятися. 

Нагадаємо, раніше УНН зробив добірку найбільш незвичайних в світі пляшок для алкогольних напоїв, які здивують будь-кого. 

Українські Національні Новини

Новини Світу