vidpovidalna-krayina-osvitni-ta-kulturni-proyekti-mkhp-viznano-odnimi-z-naykraschikh

“Відповідальна країна”: освітні та культурні проєкти МХП визнано одними з найкращих

 • 777431 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Спецпроєкт “Відповідальна країна” назвав найкращі проєкти в сфері корпоративної соціальної відповідальності. Одразу два проєкти міжнародної компанії МХП визнано переможцями у категорії “Підтримка освіти та культури”, передає УНН з посиланням на MMR

Деталі

Читачі сайту визнали одним з найкращих проєктів “Кіно заради перемоги!” - масштабний проєкт, в межах якого українські фільми з 6 серпня по 30 жовтня змогли побачити захисники України та десятки тисяч цивільних у містах і селах без кінотеатрів, серед яких — тисячі ВПО.

Проєкт “Кіно заради перемоги!” реалізувався за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації "Дивись українське!" та за підтримки фонду "МХП-Громаді", ГО "УкрКіноФест", ГО "Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії", окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національною поліцією України.

Також одним з переможців став проєкт “Укриття” від МХП, в рамках якого благодійний фонд “МХП – Громаді” фінансово долучився до облаштування 75 укриттів у 8 областях України. Бюджет проєкту — 6,6 млн грн.

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу