vidsogodni-zhitomirschina-pereyshla-v-zhovtu-zonu-epidnebezpeki

Відсьогодні Житомирщина перейшла в "жовту" зону епіднебезпеки

 • 14263 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Житомирська область з 5 травня залишає "червону" зону карантинних обмежень і переходить до "жовтої". Про це раніше у своєму Telegram-каналі повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає УНН.

Цитата:

"Сьогодні (4 травня. - ред.) відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", - написав Немчінов.

Деталі

Так, він повідомив, що за результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 05 травня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області, та застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтий” рівня епідемічної небезпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19: ще чотири області можуть вийти з "червоної" зони

Загальна ситуація в Україні

Згідно з останніми даними МОЗ в Україні зафіксовано 2 088 410 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 44 916 — летальні.

Респіраторну хворобу COVID-19, інфікування якою викликає коронавірус SARS-CoV-2, вперше зафіксували у китайській провінції Хубей, наприкінці 2019 року. З того часу зараження цим вірусом було зафіксовано у 188 країнах світу, включаючи Україну. Починаючи з 11 березня минулого року Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби — пандемією.

Українські Національні Новини

Суспільство