vidsutnist-elektriki-u-sudi-zirvalo-zasidannya-u-spravi-nasirova

Відсутність електрики у суді зірвало засідання у справі Насірова

 • 6192 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Перебої з енергопостачанням у Шевченківському районному суді Києва зірвали сьогодні проведення судового засідання у справі за обвинуваченням екс-голови ДФС Романа Насірова. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Спеціалізована антикорупційна прокуратура, передає УНН.

"Сьогодні, 30 травня 2018 року, в Шевченківському районному суді міста Києва відбулося судове засідання по суті з розгляду обвинувального акту у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-голови ДФС України, а також керівника Департаменту ДФС України… У зв’язку з перебоями електропостачання повноцінне в сенсі часу засідання суду не відбулося і фактично суд лише зміг відмовити у відводі прокурорів, а прокурор САП не зміг зачитати жодної сторінки обвинувального акту. Після того, як з’явилося електропостачання, час відведений на судове засідання було вичерпано. Наступне судове засідання призначено на 15 червня на 9:00", - йдеться у повідомленні.

У САП нагадали, що прокурори на вимогу сторони захисту розпочали 7 грудня 2017 року зачитувати повний текст обвинувального акту, який складається з 774 сторінок. На сьогодні зачитано 245 сторінок обвинувального акту.

Як повідомляв УНН, 31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

Голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП