vidsutnist-rosii-na-naibilshomu-aviasaloni-v-sinhapuri-vidkryvaie-inshym-kompaniiam-mozhlyvosti-zavoiuvaty-aziiskyi-rynok-reuters

Відсутність росії на найбільшому авіасалоні в Сінгапурі відкриває іншим компаніям можливості завоювати азійський ринок – Reuters

 • 21983 переглядiв

Західні оборонні компанії користуються можливістю завоювати азійських клієнтів, оскільки росія не бере участі в найбільному в Азії авіасалоні в Сінгапурі через санкції.

Відсутність росії на авіасалоні в Сінгапурі, коли її компанії борються з санкціями і вимогами підтримати вторгнення в Україну, дає можливість конкурентам завоювати деяких азіатських клієнтів. Про це пише Reuters з посиланням на експертів і джерела в галузі, передає УНН.

Деталі

На найбільшому в Азії авіасалоні в Сінгапурі компанії демонструють широкий спектр систем - від датчиків і стрілецької зброї до масивних транспортних літаків, ракет і супутників.

Зазвичай, там широко представлені російські оборонні гіганти. Однак, цього року серед учасників не було жодної російської компанії. Це дає можливості їх конкурентам знайти клієнтів у Азії.

Зеленський: Росія повинна відчути, що найбільше від агресії втрачає сам агресор21.01.24, 22:00 • [views_0]

За словами представника шведського Saab Роберта Хьюсона, у азійському регіоні вже спостерігається відхід від російського обладнання.

Сангшин Парк, регіональний менеджер і керівник відділу розвитку міжнародного бізнесу в Азії в Korea Aerospace Industries зазначив, що його компанія продала свій легкий винищувач FA-50 Малайзії в рамках угоди на суму понад 1 мільярд доларів. Малайзія також експлуатує літаки російського виробництва, такі як Су-30.

Кілька інших країн Південно-Східної Азії, включаючи Індонезію, В'єтнам, Камбоджу і Лаос, також використовують техніку російського або радянського виробництва, іноді поряд із західними зразками.

Для західних оборонних компаній відкриваються нові можливості. Зокрема, Південна Корея буде дуже помітним експортером в регіоні. Морські і військово-морські засоби, БПЛА і безпілотні системи, а також бойові літаки і вертольоти, здатні реагувати на виклики в морському і архіпелажному середовищі, були б пріоритетними

- сказав Малкольм Девіс, старший аналітик Австралійського інституту стратегічної політики.

Один з керівників американського оборонного підрядника сказав, що підтримка придбаних систем є важливою частиною продажів озброєнь в Азії та інших регіонах. Він сказав, що для його компанії це є перевагою, а інші представники західної і азійської промисловості заявили, що їхні фірми також вважають це перевагою.

Британія запровадила новий пакет санкцій проти росії до роковин вторгнення рф в Україну: що у списку22.02.24, 15:58 • [views_0]