viiskovi-ssha-znyshchyly-80-bezpilotnykiv-i-6-raket-yaki-letily-na-izrail

Військові США знищили 80 безпілотників і 6 ракет, які летіли на Ізраїль

 • 48440 переглядiв

Під час суботньої атаки американські військові знищили понад 80 безпілотників і 6 балістичних ракет, спрямованих з Ірану та Ємену в бік Ізраїлю.

За даними Центрального командування США, під час суботньої атаки Сполучені Штати знищили понад 80 безпілотників і шість балістичних ракет, надісланих з Ірану та Ємену в бік Ізраїлю. Про це йдеться в заяві американського Центрального командування (Centcom) у ніч на понеділок, передає УНН.

Деталі

Одна з ракет все ще була на стартовому майданчику, а сім безпілотників були знищені на землі, перш ніж вони мали бути відправлені в бік Ізраїлю бойовиками хуситів у Ємені, яких підтримує Іран.

Centcom продовжує бути доступним для підтримки захисту Ізраїлю від цих небезпечних дій Ірану. Ми продовжуватимемо співпрацювати з усіма нашими регіональними партнерами для зміцнення регіональної безпеки

йдеться у заяві.

Загалом у суботу по Ізраїлю було випущено понад 300 ракет і безпілотників, більшість із яких надіслано з Ірану. Переважна більшість була збита ізраїльською системою протиповітряної оборони "Залізний купол" за сприяння США, Великої Британії, Франції та Йорданії.

WSJ: Ізраїль скоро відповість на удар Ірану15.04.24, 02:40 • [views_0]