vikonavets-gangnam-style-zasvitivsya-v-seks-skandali

Виконавець Gangnam Style засвітився в секс-скандалі

 • 11564 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Виконавець Psy, найбільш відомий завдяки хіту Gangnam Style, був допитаний поліцією у зв'язку зі скандалом, в якому брав участь засновник південнокорейської звукозаписної компанії YG Entertainment Ян Хёнсук, передає УНН, посилаючись на Metro.

Повідомляється, що K-pop зірку, що досягла всесвітнього успіху в 2012 році завдяки вірусному хіту Gangnam Style, допитували 17 червня до 3:30 ночі. Psy, справжнє ім'я якого Пак Че Сан, розпитували про обід в липні 2014 року, під час якого, підозрюють правоохоронці, Ян Хен Сук організовував ескорт для міжнародних партнерів.

За повідомленням The Hollywood Reporter, Psy, який був присутній на вечері з Яном, заперечував, що йому було відомо про будь-які незаконні дії, заявивши, що він і Ян покинули вечірку після обіду. У заході взяли участь два малазійських інвестора, включаючи Джо Лоу, втікача, якого розшукує влада Малайзії, Сінгапуру і США.

Як повідомляв УНН, Росія висунула представника свого кандидата на пост віце-спікера ПАРЄ - Леоніда Слуцького. Він відомий своєю участю в секс-скандалі в Росії, коли через обвинуваченя в домаганнях більше 25 провідних російських ЗМІ відмовилися працювати в Держдумі.

Українські Національні Новини

Новини Світу