vikonkom-uaf-doruchiv-komitetu-arbitriv-pidgotuvatisya-do-matchiv-pershoyi-ta-drugoyi-ligi

Виконком УАФ доручив комітету арбітрів підготуватися до матчів Першої та Другої ліги

 • 12168 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Виконком УАФ доручив комітету арбітрів підготуватися до матчів Першої та Другої ліги. Про це розповів президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, передає УНН із посиланням на terrikon.

"Ми проголосували на виконкомі - доручити Комітету арбітрів підготуватися до обслуговування матчів Першої та Другої ліги", - розповів Павелко.

Також важливо у найближчому майбутньому зібрати конференцію ПФЛ, говорить президент УАФ.

"Щоб всі клуби, зібравшись, прийняли остаточне рішення щодо переходу між лігами, дограванні або інше. Вони повинні зібратися на вищому своєму зборі - це конференція. Я наполягаю на тому, щоб це були всі представники клубів, були всі президенти. Було запропоновано на "Олімпійському" провести конференцію. Я із задоволенням буду у цьому брати участь до моменту, "поки не піде дим" про прийняття рішення. Не будемо розходитися, будемо робити все, щоб команди знайшли порозуміння і прийняли рішення, яке ми миттєво підтримаємо виконкомом у факсному режимі, яке буде прийнято на "Олімпійському", - заявив Павелко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев'ять команд ПФЛ просили скасувати рішення про догравання чемпіонату: його прийняли без їх участі.

Він підкреслив, що об'єднання Першої та Другої ліги - вкрай важливий крок.

"Зараз ми повернули футбол в УПЛ і регіональні асоціації. Зараз дуже потрібно, щоб Перша і Друга ліги прийняли історичне рішення і все ж об'єдналися, а не якісь розбіжності з'ясовували", - сказав Павелко.

Нагадаємо, як повідомлялося в УНН, долю ПФЛ повинні вирішити 11 червня.

Українські Національні Новини

Спорт