vikoristannya-rosiyeyu-giperzvukovoyi-zbroyi-v-ukrayini-ne-zminyuye-pravila-gri-amerikanskiy-general

Використання росією гіперзвукової зброї в Україні не змінює правила гри - американський генерал

 • 150647 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що застосування росією гіперзвукової зброї в Україні не мало «дійсно значних чи вирішальних наслідків» під час слухань у Підкомітеті із захисту асигнувань Палати представників. Про це УНН повідомляє посилаючись на CNN.

Цитата

«Окрім швидкості зброї, з точки зору її впливу на задану мету, ми не спостерігаємо справді значних ефектів, що змінюють правила гри, на сьогоднішній день з доставкою невеликої кількості гіперзвукових систем, які використовували росіяни», — сказав Міллі.

Деталі

Міллі підтвердив, що це був перший випадок застосування гіперзвукової зброї в бою і сказав, що міністерство оборони проаналізувало кожен гіперзвуковий удар, але додав, що може уточнити деталі лише на закритому засіданні.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив на тому ж слуханні, що він згоден з Міллі і не думає, що використання президентом путіним гіперзвуку «змусить його піднятися на висоту, щоб застосувати ядерну зброю».

Додамо

Високопоставлений представник міністерства оборони США заявив у вівторок, що росія запустила від 10 до 12 гіперзвукових ракет по Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу