vikrali-z-vlasnoyi-domivki-ta-pogrozhuvali-strokom-do-12-rokiv-istoriya-olgi-avramenko-zvilnenoyi-z-polonu

Викрали з власної домівки та погрожували строком до 12 років: історія Ольги Авраменко, звільненої з полону

 • 166432 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Під час українсько-російського обміну у середу, 21 вересня, було звільнено Ольгу Авраменко, начальницю відділу по роботі з персоналом Луганської митниці, керівницю профспілки працівників митних органів Луганської області. Про це інформує УНН з посиланням на сторінку Державної митної служби України у Telegram.

Деталі

У митній службі розповідають, що 17 квітня бойовики так званої "лнр" викрали Ольгу з власної домівки. Понад 5 місяців жінка перебувала у Луганському СІЗО, де російські окупанти спочатку пропонували їй співпрацю, а потім, почувши відмову, звинуватили у "ізмєнє родінє" та погрожували строком від 12 років позбавлення волі.

Цитата

"Але жодні погрози не змогли вплинути на патріотизм і відданість Україні. На даний час нашу колегу та відважну жінку Ольгу Авраменко чекає процес реабілітації, лікування та відновлення задля якнайшвидшого повернення до виконання своїх посадових обов’язків для забезпечення митної безпеки держави та зміцнення України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

Увечері 21 вересня відбувся великий обмін полоненими - Україні вдалось повернути 215 людей. УНН зібрав фото та відео зі звільненими героями.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Ізюмі може бути мінімум три місця масових поховань

     • 118806 переглядiв