vikrito-zlochinne-ugrupovannya-na-rakhunku-yakogo-napad-na-inkasatoriv-ta-zamakh-na-vbivstvo

Затримання злочинного угруповання: окрім нападів на інкасаторів, зловмисників підозрюють у замаху на лікаря

 • 19143 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Викрито злочинне угруповання, яке діяло на території Харківської та Київської областей, до складу якого входили правоохоронці. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.

Слідством встановлено, що угрупування діяло починаючи з 2013 року. За цей час було вчинено ряд розбійних нападів на території двох областей. Також члени угруповання підозрюють у нападі на інкасаторів та замаху на вбивство головного лікаря Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни.

Наразі під процесуальним керівництвом військової прокуратури проводиться досудове розслідування, в рамках якого було проведено ряд обшуків. Під час обшуків було вилучено зброю та боєприпаси, вибухівку.

Розслідуються ряд злочинів покарання за які передбачені, зокрема, санкціями статті ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ст. 187 КК України (розбій). Наразі встановлено особи понад 10 осіб, що входили до складу угруповання, серед них є і правоохоронці.

Як повідомляв УНН, харківські поліцейські затримали банду, яка протягом 7 останніх років вчиняла озброєні розбійні напади на інкасаторів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Київ стоїть у ранкових заторах

     • 13448 переглядiв

    На Донбасі у чергах на КПВВ застрягли 195 автомобілів

     • 12072 переглядiв

    Україна накопичила у ПСГ 8,8 млрд куб. м газу

     • 9372 переглядiв

    Сьогодні в Україні дощитиме, подекуди грози

     • 9669 переглядiв

    Світові ціни на нафту знизилися

     • 11903 переглядiв