vimagayut-podatki-u-melitopoli-okupanti-masovo-zatrimuyut-pidpriyemtsiv

Вимагають "податки": у Мелітополі окупанти масово затримують підприємців

 • 145852 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області російські окупанти масово затримують підприємців, а відпускають їх лише після виплати "податків". Про це повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, інформує УНН.

Деталі

Як зазначила омбудсмен, рашисти проводять обшуки в офісах та домівках підприємців. Вони намагаються обкласти підприємців "податком та платами" на користь рф — готівкою та товарами або продуктами.

Цитата

"Такими діями армія рф порушує право власності, гарантоване статтею 33 Женевської конвенції 1949 року про захист цивільного населення під час війни. Звертаюся до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення РФ в Україну та експертної місії, створеної державами-учасницями ОБСЄ відповідно до московського механізму врахувати ці факти порушень прав людини рф в Україні", — напсиала Денісова.

Нагадаємо

Людмила Денісова повідомила, що у Запорізькій області окупанти розшукують чоловіків призовного віку та доправляють їх до військкоматів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП