vinnitska-ptakhofabrika-vpershe-otrimala-sertifikat-iscc-na-eksport-sonyashnikovikh-oliy

Вінницька птахофабрика вперше отримала сертифікат ISCC на експорт соняшникових олій

 • 224736 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Вінницька птахофабрика (МХП) вперше отримала сертифікат ISCC (International Sustainability and Carbon Certification) на експорт соняшникових олій та лушпиння, що виробляються на потужностях філії «ВКВК». Про це повідомляє пресслужба Вінницької птахофабрики, передає УНН.

Цитата

«Важливо, що саме соняшник, що був вирощений на полях підприємств групи МХП, та олія, що була вироблена з нього, відтепер мають підтвердження дотримання підприємствами групи МХП високих міжнародних стандартів в сфері екології, агрономії та виробництва», - йдеться у повідомленні.

Також, на птахофабриці подякували всім, хто протягом останніх трьох місяців брав участь у впровадженні стандарту ISCC та безпосередньо в підготовці до сертифікації. А також - ПрАТ "Зернопродукт МХП", на базі якого проводився аудит постачальника соняшника на "ВКВК", додали на птахофабриці.

Докладніше зі стандартом можна ознайомитись за посиланням тут.

Додамо

Компанія МХП відновила обсяг експорту продукції до довоєнного рівня. Зокрема у квітні було експортовано 25 тис. т соняшникової олії та 35 тис. т курятини.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу