vinnitskiy-deputat-zablokuvav-svoyu-storinku-vkontakte-ale-zabuv-pro-rosiysku-skrinku-mail-ru

Вінницький депутат заблокував свою сторінку "ВКонтакте", але забув про російську скриньку mail.ru

 • 9991 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Керівник фракції “Самопоміч” у Вінницькій обласній раді Вадим Соляник заблокував свою сторінку у забороненій російській соціальній мережі “Вконтакте”, передає УНН.

Зробив він це після того, як факт користування російською мережею виявив УНН, а центральний офіс всеукраїнського об’єднання “Самопоміч” був вимушений коментувати інцидент. Там, до речі, повідомили, що аккаунтом депутата “Вконтакте” начебто користувався не він, а його екс-помічники.

“Цей депутат використовував соцмережу для роботи тоді, коли вона заборонена не була, як безкоштовний майданчик, аби мати можливість розповідати про свою роботу. І до цієї сторінки тоді мали доступ його помічники. Він перестав нею користуватися вже давно, а тим більше, коли вона вже стала забороненою. І для нього інформація про те, що туди хтось заходив, стала сюрпризом. Можливо, це хтось із помічників — він зараз не з усіма помічниками працює”, — зазначила заступник керівника департаменту комунікацій об’єднання "Самопоміч" Світлана Блінова.

Конфлікт начебто і вичерпано, але під час пошуків контактів Вадима Соляника редакція УНН натрапила на інформацію з сайту Вінницької облради, де вказано, що Соляник користується ще й російською скринькою mail.ru.

Написати електронного листа вінницькому депутату можна за адресою: s.vadim9777@mail.ru.

Українські Національні Новини

Політика