vinnitsya-zaporizhzhya-ta-poltava-vveli-komendantsku-godinu

Вінниця, Запоріжжя та Полтава ввели комендантську годину

 • 860140 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. З сьогоднішнього дня, 24 лютого, на Вінниччині вводиться коменданська година. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Вінницької ОДА.

Цитата

"У Вінницькій області з 22:00 до 7:00 діятиме комендантська година. Це вимушений крок, але за нинішніх умов військової агресії та військового становища, необхідний для безпеки вінничан. Тому прошу всіх: вчасно повертатися додому. За крайньої необхідності для пересування по місту під час комендантської години, зокрема, працівникам змін підприємств критичної інфраструктури обов'язково потрібно мати при собі документи, що засвідчують особу", – заявив голова ОДА Сергій Борзов.

Деталі

На території Запоріжжя з 24 лютого запроваджено комендантську годину. Вона діятиме з 22:00 до 6:00.
Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

У Запоріжжі заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

Запорожців закликають зберігати спокій, користуватися лише офіційними джерелами інформації, з розумінням ставитись до тимчасових обмежувальних заходів та перевірок.

24 лютого на Полтавщині запроваджено комендантську годину. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив т.в.о. голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін.

З 22:00 до 6:00 у в області буде діяти комендантська година. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Їх матимуть винятково працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність області. Отримання перепусток координують райдержадміністрації, повідомив Лунін.

Нагадаємо

Київ,  Черкаська область, Дніпро та Харків також запровадили комендантську годину.

Українські Національні Новини

Новини Світу