virishiv-pomstitisya-na-dnipropetrovschini-cholovik-povidomiv-pro-minuvannya-viddilu-politsiyi

Вирішив помститися: на Дніпропетровщині чоловік "замінував" відділ поліції

 • 8761 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Місцевий житель Марганці Дніпропетровської області здійснив неправдиве повідомлення про замінування Марганецького відділення поліції, тому що вирішив помститися поліцейським. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП Дніпропетровської області, передає УНН.

"Повідомлення про замінування надійшло 23 травня. Після перевірки будівлі відділення поліції жодних підозрілих предметів чи вибухових речовин знайдено не було", – йдеться в повідомленні.

Через тиждень затримали 37-річного місцевого мешканця, який здійснив неправдиве повідомлення про замінування Марганецького відділення поліції.

"Чоловік вже був раніше неодноразово засудженим, тож у такий спосіб вирішив помститися поліцейським", – пояснили в поліції.

Слідчий спільними діями з місцевою прокуратурою 30 травня оголосив зловмиснику підозру за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

Нагадаємо, у Запоріжжі п'яна жінка здійснила неправдиве повідомлення про замінування кафе, щоб провчити чоловіка, який у ньому перебував. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП