visim-lyudey-zaginuli-vnaslidok-skhodu-lavin-v-avstriyi

Вісім людей загинули внаслідок сходу лавин в Австрії

 • 877728 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. У неділю австрійська поліція заявила, що п'ятеро людей загинули внаслідок сходження лавин на заході країни, після того, як у суботу було повідомлено ще про трьох загиблих, незважаючи на прохання про обережність на гірськолижних схилах. Про це пише УНН з посиланням на AFP.

Деталі

Влада відмовилася надати інформацію про національність жертв, виявлених сьогодні.

У суботу були знайдені мертвими 17-річний новозеландець, який катався на лижах поза трасами, 50-річний німець і 32-річний китаєць.

Вісім смертей сталися, коли курорти заповнені під час лютневих шкільних канікул у Відні, при цьому рівень лавинної небезпеки становить чотири за п'ятибальною шкалою після кількох днів сильного снігопаду та вітру.

Тільки в Тіролі було зареєстровано 30 лавин, 11 з яких були пов'язані зі зниклими безвісти. У Тіролі та сусідньому регіоні Форарльберг влада знову попередила про високу небезпеку сходження лавин через вітер і снігопад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снігова буря на Балканах: повалені дерева, тисячі людей без електрики та кучугури снігу заввишки два метри

Додамо

В останні роки в Австрії, яка є популярним місцем для занять зимовими видами спорту, внаслідок сходження лавин щороку гине близько 20 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вісім людей загинули внаслідок сходу лавин в Австрії

     • 877728 переглядiв

    Експрем'єр Ізраїлю: путін пообіцяв не вбивати Зеленського

     • 1304729 переглядiв

    Резніков: літаки будуть

     • 1134799 переглядiв