visoka-moda-i-gorilka-stali-vidomi-tsikavi-podrobitsi-alkogolyu-vid-vidomoyi-modelyerki-veri-vong

Висока мода і горілка: стали відомі цікаві подробиці алкоголю від відомої модельєрки Вери Вонг

 • 21922 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Нью-Йоркська відома модельєрка Вера Вонг у співпраці з преміальним польським брендом горілки Chopin випустила обмежений тираж особливого міцного алкоголю, що з’явиться у доступі вже цієї весни. У чому особливість горілки від культової дизайнерки елітних вечірніх та весільних суконь, розповідає The Drinks Business, повідомляє УНН.

Деталі 

Так, для виробництва бренду горілки під назвою "Vera Wang x Chopin" дизайнерка відібрала особливий сорт молодої картоплі, який раніше не використовували у комерційному виробництві цього міцного алкоголю. Особливість горілки полягає в тому, що картопля, на основі якої виготовляють напій, не містить глютену та вирощується в польському селі Кшеськ біля самого лікеро-горілчаного заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дегустатор міцного алкоголю розвіяла міф про те, що вся горілка однакова на смак

Вера Вонг підкреслила, що завдяки захопливій співпраці з виробником напою дізналась, як готується горілка, які має нюанси смаку та текстури.

“Це кульмінація мого тривалого любовного зв’язку з горілкою у найбільш особистий і виразний спосіб", - додала вона.

Вонг також заявила, що після цього досвіду "ніколи більше не подивиться на картоплю як раніше".

Доповнення 

Зазначимо, що дегустатор міцного алкоголю Валентина Попова розповіла, що смак горілки визначається сировиною, з якої зроблено спирт (пшениці, кукурудзи, ячменю, картоплі, батату, цукрової тростини), а також води. До того ж в України використовують не дистильовану воду, а підготовлену, що робить вітчизняну горілку унікальною та різноманітнішою на смак. Так лікеро-горілчаний завод Prime, до прикладу, використовує воду з 700-метрової артезіанської свердловини.

Нагадаємо, раніше експерти визнали горілку ідеальним компонентом для коктейлів

Раніше УНН писав, що до ТОП-5 вітчизняних виробників якісної горілки відносяться такі компанії: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Др. Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Новини Світу