visokointelektualna-gramotna-ta-pidgotovlena-lyudina-geraschenko-prokomentuvav-kandidaturu-monastirskogo-na-posadu-ministra-mvs

Високоінтелектуальна, грамотна та підготовлена людина: Геращенко прокоментував кандидатуру Монастирського на посаду міністра МВС

 • 26235 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко назвав Дениса Монастирського, який є основним кандидатом на посаду міністра МВС, високоінтелектуальною, грамотною, та підготовленою людиною. Про це він заявив у ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

Цитата

“Денис Монастирський — високоінтелектуальна, грамотна та підготовлена людина. Уже два роки він працює керівником комітету з питань правоохоронної діяльності. Він знає все керівництво правоохоронних органів нашої країни. Я думаю, це один з найкращих виборів президента, який був”, — сказав Геращенко.

Доповнення

Сьогодні стало відомо, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков подав заяву про відставку. Арсен Аваков — незмінний міністр внутрішніх справ України з лютого 2014 року, очолює МВС вже при двох президентах та у кількох урядах. Чутки про його можливу відставку за цей час з’являлися кілька разів, а востаннє — навесні цього року. 

Основним кандидатом на заміну Авакову є Денис Монастирський. 

Українські Національні Новини

Суспільство