vistup-zelenskogo-postanova-pro-covid-19-ta-zvit-stepanova-chogo-chekati-na-zasidanni-u-vr-zavtra

Виступ Зеленського, постанова про COVID-19 та звіт Степанова: чого чекати на засіданні у ВР завтра

 • 26304 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Завтра на пленарне засідання ВРУ прийде Президент України Володимир Зеленський для звернення до парламенту, а також звітуватиме міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Про це на погоджувальній раді заявив голова ВРУ Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

"Завтра запланований виступ-звернення Президента України перед Верховною Радою України із посланням про внутрішній та зовнішній стан в Україні. Він запланований відразу після виступів депутатський фракцій і груп, тобто о 10:30", - сказав Разумков.

Так, він оголосив наступний план роботи парламенту 20 жовтня:

▪️ 10:00 – початок пленарного засідання,
▪️ 10:00-10:30 виступи депутатських фракцій та груп,
▪️ 10:30- звернення Президента України до години.

За його словами, після цього ВРУ розгляне проект постанови №4228 про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) та захисту всіх систем життєдіяльності країни від негативних наслідків пандемії та нових біологічних загроз.

"Є пропозиція завтра запросити міністра охорони здоров’я, у тому самому графіку, у якому ми звикли працювати під час години запитань до уряду", - додав Разумков.

Нагадаємо, Разумков заявив, що законопроект про Держбюджет на 2021 рік зможуть розглянути з 3 листопада, коли ВРУ повернеться до роботи після місцевих виборів.

Українські Національні Новини

Політика