vitrenko-na-roboti-mozhe-lishe-gazeti-chitati-moskal

Вітренко на роботі може тільки газети читати — Москаль

 • 37221 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Для вирішення питання з тарифами на газ уряд повинен був зібрати на нараду власників 55-ти компаній, які збувають газ та власників облгазів. В.о. міністра енергетики Юрій Вітренко нічого там не вирішує, він на робочому місці може лише газети читати. Про це заявив в ефірі телеканалу Zik колишній голова Закарпатської ОДА, політик Геннадій Москаль, передає УНН.

"Для чого ви (уряд – ред.) зібрали тих, які нічого не вирішують – міністра енергетики, Офіс Президента. Зберіть власників облгазів і власників 55-ти компаній, які збувають газ. При тому, що більшість власників облгазів не живуть в Україні і не є громадянами України. От їх зберіть. А що Вітренко вирішує? Ви знаєте, що в.о. міністра взагалі може тільки газети читати на робочому місті. Він не має права підписувати документів", - сказав Москаль.

Нагадаємо, в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко запропонував низку кроків, які, на його думку, у комплексі позитивно вплинуть на ринок газу в Україні та знизять його вартість. Серед запропонованого ним - експорт газу з Росії.

Як повідомляв УНН, Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні у понеділок, 18 січня, затвердив граничну ціну на газ, згідно з якою ціна на газ для населення знизиться до 6,99 грн за кубічний метр.

Українські Національні Новини

Політика