vitse-chempion-svitu-pereyshov-z-realu-v-londonskiy-chelsi

Віце-чемпіон світу перейшов з "Реалу" в лондонський "Челсі"

 • 9130 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Фіналіст чемпіонату світу в складі збірної Хорватії Матео Ковачіч на повноцінних правах став гравцем "Челсі", інформує УНН з посиланням на сайт лондонців.

Хорват уклав п'ятирічний контракт з клубом і братиме участь в матчах в сезоні 2019/20.

Ковачіч перейшов на "Стемфорд Брідж" по оренді минулого літа і регулярно виступав у півзахисті протягом сезону, допомагаючи "синім" завоювати трофей Ліги Європи і фінішувати третіми в АПЛ.

"Мені дуже сподобалося виступати за "Челсі", поки я був в оренді, мені комфортно в клубі, і мені подобаються Лондон і АПЛ. Я дуже радий, що перейшов в клуб на постійній основі. У нас був успішний рік, ми виграли Лігу Європи, і я сподіваюся, що в майбутньому теж внесу істотний внесок в успіхи команди", - підкреслив півзахисник.

У минулому сезоні Ковачіч провів за "Челсі" 51 матч, в 36-ти з них він вийшов на поле в стартовому складі. 25-річний футболіст вніс істотний внесок в успіх в Лізі Європи, де він вийшов на поле з перших хвилин в 10-ти з 15-ти матчів, в тому числі в фіналі в Баку.

Додамо також, до переходу в "Реал" чотири роки тому Ковачіч виступав за міланський "Інтер", а ще раніше - за "Динамо" (Загреб) в Хорватії, за збірну якої провів 52 матчі.

Українські Національні Новини

Спорт