vivedennya-ekonomiki-z-tini-trivaye-robota-mizhnarodnikh-ekspertiv-v-konsultativniy-radi-z-vidnovlennya-ukrayini

Виведення економіки з тіні: триває робота міжнародних експертів в Консультативній раді з відновлення України

 • 161052 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Надалі тривають робочі зустрічі з Консультативною радою, членами якої є лідери економічної думки при Національній раді відновлення України від наслідків війни. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі народний депутат, секретар Нацради Данило Гетманцев, повідомляє УНН.

Деталі

Відбулося засідання з членом Консультативної ради при Нацраді з відновлення України — Іваном Міклошем, відомим словацьким політиком, колишнім міністром економіки і заступником прем’єр-міністра та міністра фінансів Словаччини.

Цитата

"На думку експерта, однією з головних проблем української економіки є величезна частка тіньової економіки. Виведення економіки з тіні є ключовою передумовою для подальшого розвитку країни. Під час зустрічі обговорили шляхи вирішення проблеми", - написав нардеп, додавши, що деталі повідомить згодом.

Нагадаємо

Наприкінці квітня Володимир Зеленський створив Національну раду з відновлення України від наслідків війни. Ця організація є консультативно-дорадчим органом при Президентові України.

До її прямих функцій входить розробка плану з післявоєнного відновлення та розвитку України на різних рівнях. Наразі в її межах функціонують 23 робочі групи, залучені понад дві тисячі експертів. Впродовж шести тижневого періоду групи розробляють пропозиції до плану відбудови держави.

При Нацраді створено Консультативну раду, до якої увійшли всесвітньо відомі експерти з економіки, зокрема, професор Стенфордського університету, директор програми магістратури з міжнародної політики (MIP) Френсіс Фукуяма, директор ЄБРР в країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне, професор політичних наук Центру з питань демократії, розвитку та верховенства закону при Стенфордському університеті Майкл Макфол та інші.

Українські Національні Новини

Економіка