vivedennya-z-ladu-rosiyskogo-litaka-a-50-v-machulischakh-lukashenko-viznav-poshkodzhennya-i-znayshov-vinnikh-1

Виведення з ладу російського літака А-50 в "Мачулищах": лукашенко визнав пошкодження і знайшов винних

 • 417619 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Білоруський правитель олександр лукашенко заявив про затримання тих, хто начебто здійснив спробу "диверсії" щодо російського літака А-50 на аеродромі “Мачулищі” у білорусі. Про це повідомляють білоруські ЗМІ, передає УНН.

Деталі

Як зауважує "Білорускі Гаюн", пропаганда з посиланням на слова лукашенка заявляє про затримання в білорусі, як він сказав, "терориста" та "його пособників", які "причетні до спроби диверсії щодо літака А-50 на аеродромі «Мачулищі»".

Згідно з легендою лукашенка, як повідомляється, “терорист” – це росіянин нібито з російським та українським паспортами, що начебто народився у Кривому Розі та жив у Криму.

«Він був завербований спецслужбою України в 2014 році. Айтішник або добре знається на IT-технологіях», – поділився фантазіями лукашенко.

Як зауважується, у такий спосіб лукашенко підтвердив, що на аеродромі “Мачулищі” була спроба диверсії з атакою на ДРЛО А-50У пкс рф. До цього пропаганда всіляко заперечувала інцидент і постійно заявляла, що з літаком все гаразд і нічого не сталося.

лукашенко, як зазначається, визнав, що ДРЛО А-50У отримав пошкодження. Він заявив, що ушкодження «незначні» - «крім, як вони кажуть, подряпин та однієї пробоїни в корпусі, яка військовому літаку не заважає виконувати його обов'язки». Також він сказав, що попросив росіян надіслати інший А-50.

Нагадаємо

У лютому стало відомо про атаку на літак ДРЛО А-50У пкс рф у “Мачулищах” за допомогою двох дронів.

Українські Національні Новини

Війна