viviz-nepritomnoyu-u-lisosmugu-y-zarizav-u-vinnitsi-cholovika-zasudili-za-zhorstoke-vbivstvo-kolishnoyi-druzhini

Вивіз непритомною у лісосмугу й зарізав: у Вінниці чоловіка засудили за жорстоке вбивство колишньої дружини

 • 13336 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Вінницький міський суд засудив до 13 років позбавлення волі чоловіка за жорстоке вбивство колишньої дружини у лісосмузі поблизу об'їзної дороги Вінниці. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Вінницької обласної прокуратури.

"Вінницькою обласною прокуратурою у суді доведено, що обвинувачений у вересні 2018 року, користуючись тим, що його колишня дружина перебуває у безсвідомому стані внаслідок вживання алкогольних напоїв, переніс її до транспортного засобу та вивіз у лісосмугу поблизу об'їзної дороги міста Вінниці, де наніс їй три удари ножем у різні частини тіла, чим заподіяв їй несумісні з життям тілесні ушкодження", - йдеться у повідомлені.

Повідомляється, що дії засудженого кваліфіковані за ч. 1 ст. 115 КК України – умисне вбивство, тобто протиправне заподіяння смерті іншій людині.

"Колегією суддів Вінницького міського суду обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні умисного вбивства та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, у столиці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві колишньої дружини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП