viyavleno-bilshe-600-pidozryuvanikh-u-viyskovikh-zlochinakh-v-ukrayini-ta-rozsliduyutsya-blizko-10-tisyach-vipadkiv-yevrokomisar

Виявлено більше 600 підозрюваних у військових злочинах в Україні та розслідуються близько 10 тисяч випадків – єврокомісар

 • 96699 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. На сьогоднішній день в Україні виявлено більше 600 підозрюваних у військових злочинах і ведеться розслідування близько 10 тисяч випадків. Про це повідомив європейський комісар з питань юстиції та верховенства права Дідьє Рейндерс в інтерв’ю італійської газети La Stampa, передає УНН.

Він зазначив, що дані злочини не залишаться безкарними.

Цитата

«Я хочу, щоб послання було чітким: на це потрібен час, це буде тривалий процес, проте ті звірства, що були скоєні в Україні, не залишиться безкарними», – повідомив Дідьє.

За його словами, розслідування проводяться як на місці злочинів – в Україні, так і в різних європейських країнах, де допитують біженців. В доповнення до свідчень очевидців існує велика кількість фотографій, відео, аудіофайлів та супутникових знімків.

Нагадаємо

Служба безпеки України повідомила, що експертиза доводить причетність російських окупантів до ракетного обстрілу вокзалу у Краматорську на Донеччині, у результаті якого загинуло близько шести десятків людей.

Українські Національні Новини

Політика