viyna-nespodivano-priyshla-do-krimu-okupanti-tikayut-mistsevikh-zaklikayut-khovatisya-u-pidvalakh

Війна "несподівано" прийшла до Криму: окупанти тікають, місцевих закликають ховатися у підвалах

 • 965538 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева закликала мешканців півострова ховатися у підвалах чи укриттях. За її словами, окупанти і колонізатори вже тікають з Криму. Про це вона написала у Facebook, інформує УНН.

Цитата

"Війна от так "несподівано" прийшла до Криму. Сьогодні після чергового необережного поводження з боєприпасами окупантами - здетонувало у Джанкойському районі. Люди ховаються по підвалах. На виїзд з Криму величезні черги", - наголосила вона.

Деталі 

Також Ташева звернулася до кримчан з заявою, що невдовзі півострів буде під контролем України.

"Дорогі громадяни України, хто живе у Криму, і особливо опирається окупанту всі 8 років війни. Ми обов'язкво звільнимо Крим, застосовуючи всі можливі і не заборонені механізми для боротьби не лише за територію, а і за вас. Впевнена, ви чекаєте на це всі роки окупації. Поки ж будьте обережні, ховайтесь у обладнаних місцях або своїх підвалах. Підготуйте потрібні засоби. Наступного року у Бахчисараї", - написала вона.

Доповнення 

Місцеві жителі повідомляють, що над військовою авіабазою під Сімферополем у тимчасово окупованому Криму піднімається чорний дим. До цього там чули вибухи.

Українські Національні Новини

Політика