viyna-v-ukrayini-v-oon-govoryat-pro-zrostannya-nebezpeki-torgivli-lyudmi

Війна в Україні: в ООН говорять про зростання небезпеки торгівлі людьми

 • 177544 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Війна росії проти України через велику кількість біженців призвела до зростання небезпеки торгівлі людьми. Про це заявила на засіданні Ради Безпеки ООН у понеділок виконавчий директор структури "ООН-Жінки" Сіма Бахус, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Війна такого масштабу вийшла за межі України. Я чула від уряду Молдови, від прикордонників, про необхідність більшого контролю за прикордонними переходами. Зростає небезпека торгівлі людьми. Молоді жінки, підлітки, в першу чергу знаходяться в особливій небезпеці", - сказала Бахус.

Деталі

Вона закликала всі країни докласти великих зусиль для боротьби з торгівлею людьми, а також подякувала всім країнам, які вживають відповідних заходів.

"Я закликаю всі країни підтримати Молдову та інших, виділити додаткові ресурси поліцейським з тим, щоб вони забезпечили свободу від гендерного насильства і торгівлі людьми", - додала виконавчий директор ООН-Жінки.

Додамо

Управління верховного комісара ООН з прав людини заявило в понеділок, що підтвердило смерть 1793 мирних жителів, у тому числі 142 дітей, в Україні з початку російського вторгнення 24 лютого, але назвав реальну цифру, ймовірно, набагато вище.

Українські Національні Новини

Новини Світу