viyska-rf-perebuvayut-pid-tiskom-cherez-nablizhennya-richnitsi-vtorgnennya-britanska-rozvidka

Війська рф перебувають під тиском через наближення річниці вторгнення - британська розвідка

 • 496123 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Війська рф перебувають під зростаючим тиском з вимогою успіхів з наближенням річниці повномасштабного вторгнення в Україну. Про це ідеться у черговому зведенні Міністерства оборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

За даними розвідників, росія продовжує наступати на кількох напрямках на сході України: у районі Вугледара, Кремінної та Бахмута. Зазначається, що вони зазнають великих втрат, особливо в Бахмуті та Вугледарі.

Зокрема, повідомляють в МО Британії, російські так звані "елітні" 155-та бригада та 40-а бригада морської піхоти зазнали дуже великих втрат під Вугледаром і, швидше за все, є небоєздатними.

Цитата

"З наближенням річниці вторгнення російські сили, ймовірно, перебувають під зростаючим політичним тиском. Цілком ймовірно, що росія стверджуватиме, що Бахмут був захоплений, у зв'язку з річницею, незалежно від реального стану справ.

Якщо весняний наступ росії нічого не принесе, тоді напруга в російському керівництві, ймовірно, посилиться", - підсумовують розвідники.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україні важливо захистити Бахмут, проте, не за будь-яку ціну.

Українські Національні Новини

Війна