viyska-rf-potsilili-v-odne-z-sil-zaporizkoyi-oblasti-odna-lyudina-otrimala-poranennya-golova-ova

росіяни били по Запоріжжю ракетами С-300 - голова ОВА

 • 101728 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Для нічної та ранкової атак на Запоріжжя російські окупанти застосували ракети С-300. Поранення отримала літня жінка. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, інформує УНН.

Цитата

"Перша атака ворога була здійснена близько 02:00 ракетами С-300. (...) Уже вранці окупант здійснив чергову ракетну атаку обласного центру, знову застосувавши С-300", - написав Старух у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, уночі два снаряди поцілили в трансформаторну підстанцію біля великого житлового масиву в одному з районів міста Запоріжжя. "Частково район було знеструмлено, під загрозою знеструмлення були також лікувальні заклади. На щастя, постраждалих немає. Руйнувань зазнали об’єкти соціальної інфраструктури – вибито шибки", - повідомив він.

А вранці, за даними Старуха, одна ракета влучила в зелену зону на березі Дніпра неподалік від житлового масиву вже іншого району міста. Постраждалих немає. Ще одна - поцілила в одне з сіл Запорізького району. Зруйновано декілька приватних будинків.

"Поранень зазнала 70-річна жінка. В неї травми грудної клітини та черевної порожнини внаслідок завалу будинку. Вона перебуває у лікарні під наглядом медиків", - повідомив деталі про постраждалу голова ОВА.

Раніше

Запоріжжя вночі і вранці 19 вересня зазнало ворожих обстрілів.

Українські Національні Новини

Війна