viyska-rf-vidchuli-kadroviy-golod-odrazu-pislya-povnomasshtabnogo-vtorgnennya-v-ukrayinu-poyasnennya-gur

Армія рф відчула "кадровий голод" одразу після вторгнення в Україну – ГУР

 • 74675 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Російська армія відчула "кадровий голод" після чисельних втрат, яких вона зазнала з перших днів повномасштабного вторгнення в Україну. Про це в ефірі "Військового телебачення України" заявив представник Головного управління розвідки МОУ Вадим Скібіцький, інформує УНН

Деталі

Скібіцький зазначив, що в російській армії багато підрозділів здійснюють лише охорону й оборону об’єктів як на території рф, так і за її межами. Крім того, росія має потужний контингент в Сирії, розгалужену мережу військових баз на території колишнього радянського союзу, це і Вірменія і Таджикистан, контингент в Нагірному Карабаху, контингент в Казахстані.

"Таким чином, якщо скласти це в єдине, то виходить 300-350 тисяч, які росія може застосувати у війні проти України. Кадровий голод у зс країни-терориста яскраво проявився після чисельних людських втрат, яких окупанти зазнали ще з перших днів війни", - розповів представник ГУР МОУ.

За його словами, у березні-квітні російське керівництво ухвалило рішення використовувати у бойових діях тільки військовослужбовців, які підписали зі збройними силами рф відповідні контракти.

"Коли в окупантів суттєво збільшилася кількість загиблих і поранених військовослужбовців, у рф стало менше охочих, які хочуть укласти контракт для проходження військової служби", - додав Скібіцький.

Доповнення 

Проведення прихованої мобілізації в центральних та південно-східних регіонах рф зазнає невдач. Росіяни дедалі частіше відмовляються йти вмирати за ідеї кремлівського диктатора.

Українські Національні Новини

Війна