viyskovi-posilili-zakhist-povitryanogo-prostoru-na-pivnichno-zakhidnomu-napryamku

Військові посилили захист повітряного простору на північно-західному напрямку

 • 19214 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Дивізіон Львівського зенітного ракетного полку імені гетьмана Івана Виговського вперше заступив на бойове чергування в системі ППО держави у новому секторі відповідальності на Волині. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Цитата:

"Сьогодні зенітні ракетні війська посилюють свій бойовий потенціал, нарощують бойові спроможності по всій території держави, в тому числі й на північно-західному напрямку", – запевняє офіцер управління ЗРВ підполковник Денис Ізосімов.

Деталі

За його словами, це стало можливим завдяки успішно проведеним військовим навчанням та проведенню бойових, дослідницьких та випробувальних пусків підрозділів зенітних ракетних військ на державному полігоні "Ягорлик".

"Чергові сили цілодобово несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави, контролюючи повітряні цілі як у повітряному просторі країни, так і за її межами. Щодня до несення бойового чергування залучається понад 1000 військовослужбовців Повітряних Сил", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

У Луцьку заступив на бойове чергування зенітно-ракетний дивізіон військової частини А4623.

Українські Національні Новини

Політика