viyskovi-prodemonstruvali-tusku-dokazi-rosiyskoyi-agresiyi-na-donbasi

Військові продемонстрували Туску докази російської агресії на Донбасі

 • 14986 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Президенту України Володимиру Зеленському і Президенту Європейської ради Дональду Туску під час візиту на Донбас були представлені результати роботи груп розмінування: беззаперечні докази російської агресії у вигляді рештків ворожих боєприпасів, знайдених піротехнічними групами, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

"високим гостям були представлені результати роботи груп розмінування: беззаперечні докази російської агресії у вигляді рештків ворожих боєприпасів, знайдених піротехнічними групами", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський і Президент Європейської ради Дональд Туск побували у районі розведення сил і засобів №1 в Станиці Луганській.

Як повідомили у прес-центрі, під час візиту високих гостей супроводжували Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак, Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський та голова Державної прикордонної служби України Сергій Дайнеко.

Українські Національні Новини

Політика