viyskovi-stvorili-spetskompleks-dlya-imitatsiyi-boyu-u-naselenomu-punkti

Військові створили спецкомплекс для імітації бою у населеному пункті

 • 13933 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, що на Яворівському полігоні, завершили будівництво навчального місця "Бій в населеному пункті". Про це повідомляє УНН з посиланням на Український міліарний портал.

“Як і планувалось його зведення було завершене до 31 грудня 2018 року. Витрати склали майже 40 млн гривень”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на базі цього навчального місця одночасно може займатись до 3-х рот вдень та до 1-ї роти під час проведення занять уночі.

Зокрема на цьому навчальному місці планують проводити заняття з оборони та наступу в умовах населеного пункту, патрулювання в умовах населеного пункту, виконання пошукових операцій в населеному пункті, дії на техніці в умовах населеного пункту та проведення інших практичних занять за різними темами.

Такі тренувальні комплекси, а іноді й цілі штучні міста широко використовуються в світі для підготовки як армійських формувань, так і правоохоронців для відпрацювання специфіки бою підрозділу та військової частини у місті.

Нагадаємо, силовики провели масштабні навчання з безпеки в умовах воєнного стану.

Українські Національні Новини

Суспільство