viyskovi-zsu-bilya-okupovanogo-krimu-proveli-trenuvannya-z-protipovitryanoyi-oboroni

Військові ЗСУ біля окупованого Криму провели тренування з протиповітряної оборони

 • 12154 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Сьогодні у Херсонській області українські підрозділи протиповітряної оборони угруповання військ "Південь" провели тренування розрахунків зенітних ракетних комплексів 9А33 БМ3 "Оса-АКМ". Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook-сторінки Генерального штабу ЗСУ та Командування об'єднаних сил ЗС України.

Деталі

Як зазначили, військові ЗСУ тренувалися виявляти та знищувати безпілотники, гелікоптери, літаки, та наземну техніку ворога.

"Розрахунки ЗРК “Оса-АКМ” тренуються в умовах максимально наближених до бойових. Навіть, поставлені умовним противником радіоелектронні перешкоди не заважають нашим військовим здійснювати розвідку повітряної обстановки, визначати координати цілей та знищувати безпілотні апарати умовного противника", — зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Також особовий склад відпрацьовував питання заняття позицій, організації системи зв'язку, управління, знищення групових і поодиноких цілей.

За словами Наєва, обслуги зенітних ракетних комплексів угруповання військ на адмінмежі з Кримом вдосконалюють свої навички щодо прикриття з повітря сил і засобів українських підрозділів під час ведення бойових дій.

Нагадаємо

Наприкінці грудня 2021 грудня кораблі Військово-морських сил України та Франції провели спільні тренування у Чорному морі.

 

Українські Національні Новини

Суспільство