viyskoviy-avtomobil-na-donbasi-zitknuvsya-iz-motorolerom-zaginuv-tsivilniy

Військовий автомобіль на Донбасі зіткнувся із моторолером: загинув цивільний

 • 9976 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. На Донеччині внаслідок ДТП за участі військового транспортного засобу та моторолера загинула людина, передає УНН посилаючись на прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні, 26 жовтня, у населеному пункту Криничне Нікольського району Донеччини трапилась дорожня-транспортна пригода за участю військового транспортного засобу та моторолера, яким керувала цивільна особа", - повідомили у штабі.

Встановлено, що ДТП сталося під час того, як водій моторолера здійснював поворот на нерегульованому перехресті та не впевнившись у безпечності маневру зіткнувся з військовим транспортним засобом.

"Постраждалого у ДТП автомобілем швидкої допомоги було доставлено до міської лікарні, але, на жаль, лікарям не вдалося врятувати життя водія мотороллера", - зазначили у прес-центрі.

За данними працівників Нацполіції, ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння у військового водія не виявлено. На місці ДТП працює оперативна група Військової служби правопорядку та Національної поліції.

За фактом події призначено службове розслідування.

Як повідомляв УНН, у Міністерстві оборони Україні заявляють про зменшення дорожньо-транспортних пригод за участю військовослужбовців ЗСУ при використанні "волонтерських" автомобілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП