viyskoviy-lnr-rozpoviv-pro-vtechu-z-balakleyi-ta-ochikuvannya-ataki-zsu-perekhoplennya-gur

Військовий "лнр" розповів про втечу з Балаклеї та очікування атаки ЗСУ - перехоплення ГУР

 • 317250 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Головне управління розвідки Міноборони України виклало перехоплення, де військовий "лнр" розповів про втечу з Балаклеї на Харківщині та очікування атаки ЗСУ, пише УНН.

Цитата

“202-й полк под Балаклеей ушел в Луганск, а половина в плен попала”, - каже зокрема військовий так званої "лнр", що розповідає про втечу з Балаклеї та про те, що очікує атаку ЗСУ.

Доповнення

9 вересня Генштаб ЗСУ поінформував, що сили оборони ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку - завдяки вмілим і злагодженим діям ЗСУ, за підтримки місцевого населення, просунулися майже на 50 км за 3 дні.

Президент Володимир Зеленський зазначив, що станом на вечір 9 вересня ЗСУ звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області. Зокрема, 8 вересня Зеленський виклав відео, де військові проінформували Президента про виконання наказу і взяття під контроль Балаклії на Харківщині.

У частині сіл регіону тривають заходи з перевірки та убезпечення території, поступово беруть під контроль нові населені пункти, зазначав Зеленський.

Українські Національні Новини

Війна