viyskoviy-vinischuvach-csha-vipadkovo-skinuv-inertnu-bombu-v-yaponiyi

Військовий винищувач CША випадково скинув інертну бомбу в Японії

 • 57431 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Американський військовий винищувач випадково зкинув інертну бомбу біля полігону на півночі Японії. Про це повідомляє УНН з посиланням на NHK.

"Військовий винищувач США випадково скинув інертну бомбу на приватну землю біля навчального майданчику в префектурі Аоморі, що на півночі Японії, в середу ввечері", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час інциденту ніхто не постраждав і травми не отримав. Міністерство оборони Японії повідомило місцеві органи влади після отримання повідомлення про інцидент від американських сил в Японії.

"Міністерство цитує американських військових про те, що F-16, розміщений на американській авіабазі Місава, в середу близько 18:30 вечора зкинув навчальну боєголовку класу повітря-земля на півночі від бази", - зазначили в NHK.

Американські війська повідомили, що інертну бомбу знайшли на приватній території біля полігону. Повідомлень про пошкодження не надходило. Причина інциденту досі розслідується.

"В Міністерстві оборони повідомили, що це єдиний артилерійський полігон, де на головному острові Хонсю можна проводити навчання з стрільби та бомбардування. Він спільно використовується військовими США та силами самооборони Японії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в анексованому Криму російська авіація провела навчання з бойовими стрільбами.

Українські Національні Новини

Новини Світу