viyskovogo-zasudili-do-3-rokiv-za-zbut-zbroyi-iz-zoni-oos

Військового засудили до 3 років за збут зброї із зони ООС

 • 7912 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. На Херсонщині засуджено військовослужбовця-контрактника, який займався реалізацією місцевим мешканцям, а також представникам кримінальних кіл, зброї та боєприпасів із району проведення операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передає УНН.

"Співробітники спецслужби встановили, що військовий однієї з частин регіону займався реалізацією місцевим мешканцям, а також представникам кримінальних кіл, зброї та боєприпасів із району проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника було затримано у вересні минулого року під час чергової спроби продажу трьохсот шістдесяти грамів тротилу, майже чотирьох кілограмів пластиду, чотирнадцяти гранат та двох саморобних вибухових пристроїв.

Цюрупинський районний суд визнав зловмисника винним у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами – ред.) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Вирок набув законної сили.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України на Житомирщині затримали торговців вибухівкою, незаконно вивезеною з району проведення Операції об’єднаних сил.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП