viyskovogo-zasudili-do-5-rokiv-pozbavlennya-voli-za-zbut-zbroyi

Військового засудили до 5 років позбавлення волі за збут зброї

 • 5199 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. За матеріалами Служби безпеки України Білозерський районний суд Херсонської області засудив до п'яти років позбавлення волі військовослужбовця, викритого на нелегальному збуті військових засобів ураження. Про це повідомляє УНН з посиланням на СБ України.

"Співробітники спецслужби встановили, що військовослужбовець однієї з частин Херсонського гарнізону налагодив протиправний канал постачання зброї та боєприпасів з району операції Об'єднаних сил. За інформацією СБУ нелегальні засоби ураження чоловік реалізовував місцевим жителям", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника було затримано під час чергової спроби продажу двох пістолетів-кулеметів іноземного виробництва, ручного кулемета Дегтярьова та двохсот п'ятдесяти патронів різного калібру.

Суд визнав військовослужбовця винним у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами – ред.) Кримінального кодексу України. Вирок набув законної сили.

Нагадаємо, в Черкаській області СБУ затримала голову громадської організації, який займався збутом зброї та боєприпасів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП