vizi-do-ssha-vidadut-nezvazhayuchi-na-shatdaun

Візи до США видадуть, незважаючи на "шатдаун"

 • 10492 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Паспорти і візи в американських посольствах і консульствах видадуть в запланованому режимі, незважаючи на призупинення роботи держустанов в США. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє посольство Сполучений Штатів в Україні, передає УНН.

"Заплановані паспортні та візові послуги в США, у посольствах і консульствах за кордоном будуть надаватися в звичайному режимі протягом періоду призупинення роботи в частині держустанов, якщо дозволяє ситуація", – повідомила прес-служба посольства США в Україні.

При цьому в посольстві додали, за час відновлення роботи держустанов США офіційна сторінка посольства у Facebook оновлюватися не буде, за винятком екстреної інформації і питань безпеки.

Як повідомили в Бюро консульських довідок США, паспортний сервіс нададуть в звичайному режимі, окрім святкових днів: 24 та 25 грудня.

"Ви можете подати заяву на отримання паспорта США у всіх агентствах, центрах і пунктах прийому громадян або продовжити дію свого документа онлайн. Наші терміни обробки залишаються незмінними: 4-6 тижнів для звичайного обслуговування і 2-3 тижні для експрес-обслуговування", – повідомила прес-служба посольства США в Україні.

Також в посольстві акцентували увагу на тому, що всі заплановані зустрічі в паспортному агентстві або центрі Державного департаменту США, скасовуватися не будуть. А в разі такої необхідності з боку відвідувача, перенести свій візит можна за допомогою системи реєстрації онлайн-паспортів або в телефонному режимі, зателефонувавши за номером 1-877-487-2778.

Як повідомляв УНН, 22 грудня уряд США призупинило свою роботу, поки Сенат не схвалить резолюцію про фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою в розмірі 5,7 млрд доларів.

Українські Національні Новини

Політика