viznachilos-mistse-provedennya-chs-z-khokeyu-za-uchasti-zbirnoyi-ukrayini

Визначилось місце проведення ЧС з хокею за участі збірної України

 • 10054 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Українські збірні трьох вікових категорій з хокею дізналися місця проведення своїх наступних чемпіонатів світу, інформує УНН з посиланням на Українську хокейну лігу.

Чемпіонат світу-2019 в Дивізіоні IB за участю національної збірної України пройде в столиці Естонії Талліні. Турнір прийме арена "Тондіраба Айс Холл", в якій під час хокейних матчів можуть розміститися майже 6000 глядачів. Ця багатофункціональна арена була відкрита в серпні 2014-го року.

Суперниками збірної України стануть команди Японії, Польщі, Естонії, Румунії та Нідерландів. Чемпіонат світу в Естонії пройде в кінці квітня 2019-го року. Точні дати проведення турніру Міжнародна федерація хокею повідомить пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канада не пустила Росію до півфіналу ЧС з хокею

Наша молодіжка вже в грудні 2018-го року - з 8 по 14 число - виступить в польському місті Тихи на турнірі в Дивізіоні IB.

Суперниками українців стануть команди з Польщі, Словенії, Італії, Угорщини та Японії.

Відзначимо, що юніорська збірна України, яка виграла домашній чемпіонат світу-2018 в Дивізіоні IB, в наступному році - з 18 по 28 квітня - зіграє у французькому Греноблі. Протистояти нашим хлопцям в Дивізіоні IA будуть збірні Франції, Німеччини, Данії, Казахстану і Норвегії.

Українські Національні Новини

Спорт