viznachivsya-drugiy-finalist-ukrayinskoyi-khokeynoyi-ligi-1

Визначився другий фіналіст Української хокейної ліги

 • 7500 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У Кременчуці на льодовій арені "Айсберг" пройшов сьомий матч півфінальної серії плей-оф чемпіонату Української хокейної ліги, де місцевий "Кременчук" приймав херсонський "Дніпро", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу УХЛ.

Перший період зустрічі пройшов у впертій боротьбі, і вже на 9-й хвилині Микита Макарицький вивів гостей вперед. Але через три хвилини форвард "Кременчука" Микола Кисельов встановив "статус-кво" на табло - 1:1.

Друга 20-хвилинка розпочалася зі швидкого голу одного з лідерів "Дніпра" Андрія Жвачкіна, а вже через 10 хвилин той же Жвачкін оформив дубль і зробив перевагу гостей в рахунку більш явним - 3:1.

У третьому періоді "Кременчук" кинув всі сили вперед, але забили гості. Олексій Янішевський, а вже через три хвилини Іван Дунаєв, зробили рахунок зовсім розгромним - 5:1. Але "Кременчук" не здався і скоротив розрив - Тимур Гриценко дав надію глядачам, які яро підтримували свою команду.

Всі питання щодо переможця цього матчу і всього протистояння зняв Микита Коваленко, який забив останній "цвях" у ворота кременчужан.

Таким чином підсумок цього матчу 6:2 і 4:3 в серії, на користь підопічних Дмитра Підгурського, які в своєму дебютному сезоні вийшли у фінал УХЛ, де 2 квітня в Дружківці зійдуться з донецьким "Донбасом".

Додамо також, фінальна серія триватиме до чотирьох перемог однієї команди.

Українські Національні Новини

Спорт