viznachivsya-pershiy-uchasnik-finalu-chotirokh-kubku-ukrayini-z-basketbolu

Визначився перший учасник "Фіналу чотирьох" Кубку України з баскетболу

 • 8750 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. МБК "Миколаїв" провів домашній матч-відповідь 1/4 фіналу Кубку України з баскетболу проти гравців "Одеси", повідомляє УНН з посиланням на ФБУ.

"Миколаїв" виграв спірний м’яч і вже за 15 секунд ветеран та лідер команди номінальних господарів Олексій Онуфрієв розпочав лік набраним балам у матчі власним триочковим кидком, на що одесити відповіли штрафними від Бєлікова та середнім від Пустозвонова. До середини періоду на паркеті точилася рівна боротьба, проте ближче до закінчення чверті команда Олега Юшкіна почала нарощувати перевагу. Завершився період за рахунку 18:31 для "Одеси".

В другому періоді миколаївці зуміли знайти в собі сили на спробу наздогнати суперника, хоча б виключно у сьогоднішньому рахунку. І їм це практично вдалося: вдалий відрізок від Анікієнка та Онуфрієва разом з допомогою від Попова і на велику перерву команди пішли з рахунком 41:44 на табло.

В другій половині "корабели" зуміли додати та вже за декілька хвилин третього періоду вийшли вперед. Після цього рахунок змінювався ще декілька разів, але в підсумку "корабели" все ж заволоділи перевагою.

Зазначимо, що заключна десятихвилинка пройшла під диктовку номінальних господарів паркету, які в підсумку перемогли - 94:82, проте різниці в 12 балів було надто мало, аби вийти в 1/2 фіналу Кубку України (перша гра закінчилася 100:58 на користь одеситів).

Українські Національні Новини

Спорт